Мапа порталу

У Миколаєві пішохідний міст будуть відновлювати після війни

У Миколаєві понтонний пішохідний міст будуть відновлювати після закінчення війни. Про це в ефірі Українського радіо Миколаїв розповів перший заступник директора департаменту ЖКГ Ігор Набатов.

Наразі міст не в найкращому стані — декілька понтонів потребують термінової заміни. Але, каже Набатов, місто своїми силами зможе його відновити.

Посадовець також розповів, як вдалося вберегти перехід від затоплення після того, як російські окупанти підірвали Каховську ГЕС.

«Коли у нас була ситуація, пов'язана з Каховською ГЕС, балансоутримувач мосту - «ЕЛУ автодоріг» - зробив усе, щоб його зберегти. Зокрема понтони, які кріпляться до дна річки, через стрімке підняття рівня води підтоплювались, могли потонути. Комунальники оперативно відпрацювали, щоб цього не допустити».

Нагадаємо, в середині жовтня Кабмін ухвалив рішення про передачу Інгульського та Південнобузького мостів у Миколаєві до державної власності. Мости передали до сфери управління Агентства відновлення та обіцяють надалі капітально відремонтувати.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: