Мапа порталу

Миколаївці писали Радіодиктант національної єдності

Миколаївці долучилися до написання Радіодиктанту національної єдності.

27 жовтня в читальній залі бібліотеки імені Марка Кропивницького зібралися представники міської ради, педагоги та студенти миколаївських вишів, волонтери, правоохоронці та рятувальники, фотографи й журналісти, - повідомили в управлінні з питань культури.

Назва Радіодиктанту – "Дороги України". Авторкою тексту стала українська поетеса та перекладачка Катерина Калитко. Читав актор театру та кіно Олексій Гнатковський.

Всеукраїнський радіодиктант був започаткований у 2000 році командою Українського Радіо і з того часу став найбільшим україномовним флешмобом.
 
Його метою організатори вбачають об’єднання людей навколо України в усьому світі, а не перевірку грамотності учасників.
 
Саме тому Суспільне Мовлення запропонувало усі можливі формати для участі в проєкті: трансляції на радіо, телеканалі та діджитал-платформах.
 
Текст диктанту буде опубліковано 30 жовтня на сайті Українського радіо.
 
Організатори пропонують усім охочим відправити написаний диктант на перевірку.
 
Для цього необхідно:
 
надіслати паперового листа за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001 (важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 29 жовтня);
 
або сфотографувати/відсканувати написаний текст (у форматі .jpg, .png, .jpeg, .tiff, .pdf) та надіслати його до 11:00, 30 жовтня на електронну адресу [email protected].
 
 

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/October2023/27102023_4)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: