Мапа порталу

Розпочалося навчання для учасників конкурсу мініпроєктів «Раннє відновлення бізнесу в Миколаєві»

Розпочалося навчання для учасників конкурсу мініпроєктів «Раннє відновлення бізнесу в Миколаєві». Нагадаємо, що за результатами співбесід та інтерв’ю команда проєкту відібрала 20 вмотивованих учасників, які змагатимуться за підтримку власних ідей. Автори кращих з них отримають грошову підтримку до 180 тис. грн, на яку зможуть придбати необхідне обладнання або покрити інші витрати, пов’язані з розвитком власної справи.

Перший етап – це освітня програма для учасників. Навчання складатиметься з трьох модулів і триватиме до 28 жовтня. 

Перший модуль зосереджено на вивченні основ підприємницької діяльності, визначення бізнес-моделі та бізнес-елементів, представлення кращих міжнародних практик підприємницької діяльності та залучення інвестицій.

“Ми працюємо із багатьма міжнародними фондами, які надають місту гуманітарну допомогу. Але життя продовжується, війна закінчиться і треба усе відновлювати. Миколаївський бізнес постраждав чи не найбільше. Підприємці згорнули свою діяльність, хтось релокувався в інші регіони країни. Тому ми вітаємо подібні проекти, аби наші люди мали можливість розвиватись і розвивати свій бізнес, а значить і працювати на користь нашого міста”, – звернувся до присутніх заступник міського голови Анатолій Петров.

Беручи участь в освітній програмі, миколаївські підприємці та автори стартап-проєктів зможуть отримати цілісне та системне бачення усіх аспектів бізнесу, розуміння сучасних підходів до побудови стратегії бізнесу, залучення інвестицій, управління людськими ресурсами, маркетингом та фінансами.

Під час навчання для кожної команди підбирається ментор – експерт, який підкаже, як перетворити її на успішний бізнес.

Проєкт «Раннє відновлення бізнесу в Миколаєві» організований Ресурсним центром громадських ініціатив в партнерстві з Платформою MY ART та Агенцією розвитку Миколаєва за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Зміцнення громадської довіри в Україні» (UCBI). 

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/October2023/13102023_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: