Мапа порталу

Центральна міська бібліотека імені М.Л. Кропивницького отримала 35 кг літератури від луцьких колег

У бібліотеці-студії «ДіМ» КЗ «Луцька міська централізована бібліотечна система» зібрали 35 кг (110 примірників) літератури для Тернівської філії Центральної міської  бібліотеки імені М.Л. Кропивницького, яка була знищена ворожим обстрілом рф. Серед наданої допомоги - дитяча література, книги для сімейного читання, з історії міста Луцьк та різноманітні розвивальні ігри. 

Благодійну акцію «Повернемо книги до бібліотек» з нагоди свого професійного свята бібліотекарі з Волині організували за ініціативи заступниці директора по роботі з дітьми КЗ «Луцька міська централізована бібліотечна система», керівниці бібліотеки-студії «ДІМ» Ніни Бочарової.

«Ми дуже вдячні колегам з Волині, які підтримали наш колектив у такий скрутний час. У подарунковій посилці книги, ігри, обереги з національною символікою. Низький уклін усім, хто долучився до благодійної акції «Повернемо книги до бібліотек». Це надзвичайно зворушлива мить і неоціненна допомога для нас», - говорить директорка Центральної міської бібліотеки ім. М. Л. Кропивницького Інга Хоржевська.

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/October2023/08102023)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: