Мапа порталу

У Миколаєві відновлюють житловий будинок на Райдужній, що постраждав від обстрілів рф

У Миколаєві в багатоквартирному будинку на вулиці Райдужній тривають ремонтні роботи. Жителям відновлюють квартири, які постраждали від російських обстрілів.

Про це розповів заступник директора, начальник управління планування та тендерно-договірної роботи департаменту ЖКГ Артем Сапожник.

Підрядна організація вже приступила до виконання робіт. Будівельники демонтували аварійні конструкції, вставили вікна у пошкоджених квартирах, змонтували міжкімнатні перегородки, поклали стяжку на підлогу, поштукатурили стіни та завершують ремонт покрівлі. Із запланованих робіт лишилося встановити вікна у під'їзді, вхідні двері, завершити роботи по системі опалення, водопроводу та електриці, поштукатурити фасад.

“На сьогодні, по цьому об'єкту вже є проєкт, проведена відповідна процедура закупівлі, і в травні був укладений договір з підрядною організацією. За проєктом, передбачено ремонт покрівлі, балконних та міжкімнатних перегородок, встановлення вікон, монтаж конструктивних елементів будинку. Орієнтовний термін виконання робіт - кінець листопада, початок грудня поточного року”, - розповів Артем Сапожник.

Нагадаємо, що наразі у місті подібні будівельні роботи відбуваються ще у трьох будинках. Після завершення всіх робіт мешканці зможуть повернутися у свої відбудовані квартири.

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/October2023/03102023_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: