Мапа порталу

У Миколаєві до Дня заснування області відбувся легкоатлетичний забіг

У п'ятницю, 22 вересня, на Соборній площі з нагоди Дня заснування Миколаївської області відбувся легкоатлетичний забіг «Mykolaiv region run fest».

Спортивний захід організували управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради та управління молоді та спорту Миколаївської ОВА  спільно з федерацією легкої атлетики Миколаївської області, Миколаївським обласним центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та регіональним відділенням національного олімпійського комітету України в Миколаївській області.

Перед стартом учасників забігу привітали перший заступник міського голови Віталій Луков, начальник управління молоді та спорту Миколаївської ОВА Михайло Ніколаєв та начальниця управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради Ірина Бондаренко.

“Незважаючи на важкі часи війни, ми завжди думаємо про наших дітей, їх розвиток та майбутнє. А наші діти йдуть вперед, ростуть, розвиваються і роблять нашу країну та нашу землю ще кращою! Знайте, що  ми покладаємо великі надії на вас. Коли будете пробігати дистанцію і отримувати позитивні емоції, пам'ятайте, кому ми цим завдячуємо - нашим захисникам і захисницям”, - звернувся до присутніх Віталій Луков.

У заході взяли участь любителі бігу різного віку та досвіду. Учасники змагалися на трьох дистанціях: 500 метрів, 1 кілометр та 5 кілометрів.   

Під час спортивного свята для маленьких спортсменів провели веселі рухливі конкурси. 

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/September2023/23092023)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: