Мапа порталу

Мрії для Миколаєва: активна молодь обмінялася ідеями щодо змін у місті

У Миколаєві провели нетворкінг, на якому активні молоді люди обмінялися ідеями щодо змін, які потрібні нашому місту.    

Зустріч організували команди Українсько-данського молодіжного дому, миколаївської ГО «ТУТ» та Данського культурного інституту.

Захід розпочався зі знайомства з організаціями та їх діяльністю. Регіональна директорка Данського культурного інституту в країнах «Східного партнерства» Генріетте Борг Реінхольдт була вражена молоддю Миколаєва, її активною позицією, готовністю розвивати країну та боротися з наслідками повномасштабної війни.    

Заступник начальника управління молодіжної політики Миколаївської міської ради Максим Туз познайомив аудиторію з діяльністю підрозділу. Після чого спільно з організаторами заходу й молоддю працював над розробкою ідей проєктів змін міста. 

В ході нетворкінгу учасники виділили пять основних проблем, які їх турбують. Це молодіжна інфраструктура, освіта (формальна, неформальна, інформальна), діалог з владою, транспорт та дерусифікація (викорінення російських наративів та підтримка української культури). Кожна група представила як вона бачить вирішення цих проблем та отримала пропозиції щодо можливостей співпраці у їх вирішенні від посадовців.

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/September2023/11092023_3)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: