Мапа порталу

До Дня Миколаєва у Каштановому сквері відбувся святковий концерт

У День міста Миколаєва, 9 вересня, в Каштановому сквері відбувся святковий концерт. Свою творчість мешканцям та гостям міста дарували зведений оркестр ГУНП у Миколаївській області та ансамбль “Південний патруль”. 

Про це повідомляє пресслужба міської ради. 

Глядачів на концерті зібралось чимало, вони охоче підспівували відомим пісням та оплесками підтримували виконавців. 

Привітав містян зі святом і мер Миколаєва Олександр Сєнкевич. Він подякував українським захисникам і захисницям за можливість відзначати цей день та миколаївцям за незламність. 

«Вже другий рік поспіль ми не святкуємо масштабно День міста. Цьому головна причина - війна в Україні. Але це не означає, що ми не можемо зібратися і трошки привітати один одного. Я хотів би подякувати ЗСУ за те, що вони дають нам можливість сьогодні, хоч і у воєнний час, але відчувати себе у мирі в Миколаєві. Звичайно, у миколаївців є багато проблем: з водою, освітленням. Але я впевнений, що ми все це переживемо і відновимо та обов'язково зробимо ще краще, ніж було до війни», - сказав мер.

Під час заходу відбулося урочисте нагородження волонтерських команд, які працюють у Миколаєві: будівельного батальону «Добробат» та Гуманітарного штабу «Центру підтримки бізнесу та економічного розвитку».

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/September2023/09092023_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: