Мапа порталу

З відпочинку на Львівщині повернулася перша група дітей з Миколаєва

У суботу, 2 вересня, повернулася з відпочинку на Львівщині перша група дітей з Миколаєва. Наші маленькі мандрівники приїхали потягом до Одеси, а звідти їх доставили додому комфортними автобусами “Миколаївпастрансу”.

Як повідомляла раніше пресслужба Миколаївської міської ради, 138 дітей з числа пільгових категорій отримали безкоштовні путівки до оздоровчого табору у гірській місцевості Львівській області. Це діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки (відповідно до ст. 1 Закону України “Про оздоровлення та відпочинок дітей”). Насамперед, сироти та позбавлені батьківського піклування, діти захисників-учасників бойових дій, загиблих та зниклих безвісти воїнів, діти з багатодітних сімей, ВПО, талановиті і обдаровані та ін.

Зважаючи на умови воєнного стану, в Миколаєві планують внести зміни в  організацію відпочинку та оздоровлення дітей. На розгляд чергової сесії винесено проєкт рішення про запровадження цілорічної оздоровчої кампанії, з урахуванням освітнього процесу.

У вересні та жовтні до дитячих таборів поїдуть чергові групи дітей. З міркувань безпеки вони відпочиватимуть лише в закладах вищої категорії з наявністю укриттів, що розташовані у гірській місцевості Західної України.

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/September2023/04092023_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: