Мапа порталу

У Миколаєві перевіряють дотримання правил благоустрою територій

Адміністрації районів Миколаєва систематично перевіряють дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в місті.

За минулий тиждень, з 21 по 25 серпня, працівниками адміністрацій районів були проведені обстеження, роз’яснювальні роботи та ряд інших заходів.  

У Корабельному районі провели обстеження санітарного стану приватного сектору по вул. Приміська, вул. Лермонтова, пров. Зенітний, вул. Зої Космодем’янської, вул. Тютюнника, вул. Чернишевського, пров. Супутників, вул. Новобудівна, вул. О. Вишні, вул. Станіславського. За підсумками роботи складено 13 адміністративних протоколів. Надано 58 попереджень домовласникам та проведено роз'яснювальну роботу щодо обов'язкової наявності договору на вивіз ТПВ та утримання прилеглої території в задовільному санітарному стані.

В Інгульському районі сумісно з представниками КП «Миколаївкомунтранс» здійснено обстеження території приватної забудови за адресами: вул. 9 Поздовжня, вул. 8 Поздовжня, вул. 1 Лінія, вул. 5 Лінія, вул. 8 Лінія, вул. 9 Лінія, вул. 7 Поздовжня, Херсонське шосе та просп. Миру. За результатами обстеження складено 7 адміністративних протоколів, які направлені на розгляд до комісії. З мешканцями приватної забудови проведено роз’яснювальну роботу.

У Центральному районі проведено огляд територій по вул. Флотська, пров. Парусний та просп. Героїв України. Перевірено 22 об'єкти, за результатами складено 6 адміністративних протоколів. З мешканцями проведена роз’яснювальна робота.

Працівники адміністрації Заводського району провели обстеження санітарного стану території приватного сектору по вул. Курортна, вул. Біла, вул. Абрикосова, вул. Світла, вул. Крилова, вул. Привокзальна. За підсумком роботи складено 20 протоколів, які направлять на розгляд комісії. З мешканцями проведена роз’яснювальна робота.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: