Мапа порталу

У Миколаєві до Дня Незалежності України відзначили роботу працівників міської ради

У День Незалежності України мер Олександр Сєнкевич відзначив роботу працівників виконавчих органів міської ради.

Почесні грамоти та подяки від міського голови отримали люди, які останні півтора року не лише сумлінно виконували свої посадові обов'язки, а й волонтерили, евакуювали жінок та дітей, підтримували ВПО, вирішували гуманітарні проблеми, відгукувались на будь-яке прохання військових, що боронили Миколаїв.

Працювати в місті, яке щоденно страждало від обстрілів, вимагає неабиякої сміливості, професіоналізму та відданості. Однак із перших днів громада швидко перебудувалася. Кожен на своєму місці робив усе можливе. А іноді й неможливе.

«Попри складні умови, небезпеку для власного життя та здоров'я, ви продовжували підтримувати тих, кому були вкрай потрібні. Усвідомлюючи всі ризики, ніхто з вас не відступив, не опустив рук. Щиро дякую!» - сказав мер.

Під час урочистостей Олександр Сєнкевич вручив Почесну відзнаку «За заслуги перед м. Миколаїв» заступнику міського голови Анатолію Петрову, який очолює гуманітарну сферу міста.

Практично щодня в період жорстоких обстрілів Анатолій Леонідович працював на місцях з постраждалими, організував першочергову гуманітарну допомогу, вирішував, не буде перебільшенням, життєво важливі питання.

Гаряче харчування, вода, тимчасовий прихисток чи лікування - людей, які перебували в шоці від пережитого, треба було швидко забезпечити всім необхідним.

Зауважимо, що віцемер був нагороджений ще однією важливою відзнакою - медаллю «За гідність і патріотизм» від командування морської піхоти.

«Ці нагороди - заслуга не тільки моя, а й великої команди моїх колег. Із перших днів цієї жахливої війни і до сьогодні жоден керівник із 9 підрозділів гуманітарного напрямку не залишив місто. Всі наполегливо працювали заради і для миколаївців. Розділяю з ними ці відзнаки. Дякую за довіру», - прокоментував Анатолій Петров.

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/August/25082023)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: