Мапа порталу

Дякуємо за захист: у Миколаєві воїнам ЗСУ вручили сертифікати на придбання житла

Другий рік поспіль ми відзначаємо найвеличніше свято нашої держави в умовах повномасштабної війни.

Попри відсутність масових заходів, у Миколаєві вшанували людей, завдяки яким громада продовжує жити і працювати, а над нашим містом майорить синьо-жовтий стяг - символ вільної нації.

Від імені всіх миколаївців мер Олександр Сєнкевич подякував військовослужбовцям Збройних Сил України.

“Ми дуже чітко усвідомлюємо справжню ціну нашої незалежності. На жаль, в 1991 році сприймали її як те, що відбувається саме собою. Сьогодні український народ надзусиллями здобуває та захищає свою свободу. Найкращі люди нашої країни віддають життя в боротьбі за майбутнє України. Дякую захисникам і захисницям, які відстоюють найцінніше. І сьогодні є лише одне побажання для нас усіх - наступний День Незалежності святкувати в мирній країні, під Українським Прапором на всіх територіях, закріплених в Конституції України”, - сказав мер.

Олександр Сєнкевич вручив воїнам чотири сертифікати на придбання квартир. Нагадаємо, Миколаїв став першим містом, що започаткувало програму забезпечення житлом військовослужбовців ЗСУ. Програму розробляли спільно з військовими, щоб максимально врахувати їхні потреби.

Раніше квартири вже отримали 4 воїни Миколаївського гарнізону - тих частин, які зареєстровані в місті. Днями розглядатимуть ще 14 заяв. Міська рада також надає допомогу в оформленні документів.

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/August/24082023)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: