Мапа порталу

У Миколаєві запустять інтерактивну мапу пунктів видачі і очищення води, розроблену міжнародними партнерами

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич провів зустріч з представниками Міжнародної гуманітарної організації IsraAID. 

У складі делегації до нашого міста завітали менеджерка з розвитку та комунікацій Моллі Бернстейн, керівник представництва в південному регіоні Ілля Надененко, менеджер з водопостачання в Миколаєві Павло Дуднік, експерти Віктор Зуєв та Ганна Пантюхова.

Команда IsraAID вже понад рік допомагає миколаївцям. Наші партнери одними з перших почали роботу над забезпеченням містян очищеною водою після руйнування магістрального водопроводу.

Наразі в місті на базі комунальних закладів встановлені та працюють 11 станцій очищення води від IsraAID. Ще одна - в мкрн Мала Корениха, невдовзі буде запущена. За цей час мешканцям видано більше 4 млн літрів води. 

IsraAID продовжує допомагати і вдосконалювати  “водну” програму. Сьогодні під час зустрічі з мером презентували інтерактивну мапу водопостачання в Миколаєві, яка стане в нагоді як містянам, так і фахівцям, що обслуговують пункти видачі та очищення.

Сервіс зручний та продуманий: користувач зможе дізнатися актуальну інформацію про всі безкоштовні пункти видачі води в Миколаєві, у тому числі, пересувні. Геолокація допоможе зорієнтуватися на місцевості максимально точно. Передбачена форма зворотнього зв’язку для містян. 

Ресурс спростить і процес обслуговування. Для цього розроблено режим адміністратора, де фахівці працюватимуть з різними показниками, як то кількість та якість виданої води, дата заміни фільтрів тощо. 

Олександр Сєнкевич подякував партнерам за співробітництво: 

У цей непростий час дуже цінуємо вашу підтримку. Ситуація з водопостачанням залишається складною, тому місто спільно з благодійними організаціями продовжує роботу над забезпеченням містян очищеною водою”.

Інтерактивну мапу невдовзі запустять для широкого користування. При цьому IsraAID допомагатиме навчати фахівців, які обслуговуватимуть ресурс, та обіцяє подальшу фахову підтримку.

Нагадаємо, в Миколаєві функціонує понад 180 точок видачі очищеної води, частину з яких обладнали міжнародні партнери.

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/August/23082023_1)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: