Мапа порталу

У Миколаєві перевіряють дотримання правил благоустрою території

Чисте та доглянуте місто – відповідальність не лише комунальних служб, а й самих містян. Саме тому адміністрації районів Миколаєва продовжують перевіряти дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в Миколаєві.

За минулий тиждень, з 14 по 18 серпня, працівниками адміністрацій районів були проведені рейди, роз’яснювальні роботи та ряд інших заходів.  

В Корабельному районі за цей тиждень перевірили санітарний стан вулиць приватного сектору мкр Широка Балка. Виявлено ряд порушень, за якими склали 16 адміністративних протоколів. Надано 66 попереджень домовласникам та проведено роз'яснювальну роботу щодо обов'язкової наявності договору на вивіз ТПВ та утримання прилеглої території в задовільному санітарному стані.

У Центральному районі проведено рейд по вулиці Велика Морська та проспекту Центральному. Фахівцями адміністрації перевірено 26 об’єктів, за результатами складено 7 адміністративних протоколів та проведено роз’яснювальну роботу. 

В Інгульському районі сумісно з представниками КП «Миколаївкомунтранс» здійснено обстеження території приватної забудови по вул. 9 Поздовжня, вул. 8 Поздовжня, вул. 1 Лінія та проспекті Миру. З мешканцями проведена роз’яснювальна робота щодо їх забов’язань. За результатами обстеження складено п’ять адміністративних протоколів.

У Заводському районі провели рейди по вулицях 8 Березня, Рюміна, Сінна, 9 Поперечна, Центральний ринок. За результатами перевірки працівники адміністрації склали 17 адміністративних протоколів та провели роз’яснювальні бесіди з власниками територій.  

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: