Мапа порталу

У Миколаєві буде нове кладовище. Мер і губернатор оглянули пустку за Херсонським шосе

Вже цього року в Миколаєві буде відкрито для поховань нове кладовище. Про це сьогодні, 12 травня, під час виїзної наради розповів міський голова Юрій Гранатуров.

55 га землі, яку планується відвести під кладовище, розташовані на східній околиці міста, вздовж траси Миколаїв-Херсон, за першим залізничним переїздом.

- Це місце набагато зручніше, ніж в Капустяній балці, - зазначив губернатор Вадим Меріков, знайомлячись з місцем майбутнього кладовища.

Як запевнив міський голова Юрій Гранатуров, нове кладовище буде сучасним, зручним, упорядкованим, озелененим, з хорошими проїздами. Під час виготовлення документації з відведення землі, зрозуміло, будуть враховані всі зауваження балансоутримувачів мереж, які тут розташовані.

- Кладовище в Мішково-Погорілове вичерпало свої ресурси і вже практично закрито. Тут площа більше 55 га, цієї території вистачить для поховань на 12-15 років. З міського бюджету вже виділено 5 млн. грн. на організацію території кладовища, також буде передбачено будівництво крематорію для тих, хто бажає кремувати своїх померлих родичів, - розповів Юрій Гранатуров.

Кладовище планують обгородити красивим парканом, між ним і трасою облаштують зелену зону. Крім того, до нового кладовища буде ходити міський транспорт, щоб городянам було зручно добиратися до могил своїх рідних.

 

image

image

image

image

image

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: