Мапа порталу

У Миколаєві триває виплата компенсації вартості електрогенераторів

4 липня відбулось чергове засідання комісії з розгляду питань щодо часткової компенсації вартості електрогенераторів для ОСББ. Було розглянуто 1 звернення, що надійшло від миколаївців. 

У підсумку комісія прийняла позитивне рішення - співвласники будинку отримають часткову компенсацію вартості придбаного обладнання. 

Загалом в рамках міської цільової програми такі виплати отримали 15 ОСББ.

Шановні миколаївці! 

Нагадуємо, що для отримання компенсації вартості електрогенераторів необхідно подати такий пакет документів: 

  • Заяву на часткову компенсацію вартості генератора (заяву та інші документи можна скачати за посиланням закріпленим нижче). 
  • Копії платіжних документів, які підтверджують факт здійснення оплати та придбання генератора. 
  • Копії документів із зазначенням технічних характеристик електрогенератора, його серійного номера та інших заводських маркувань. 

Копії витягу з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб – підприємців юридичної особи, яка забезпечує утримання будинку. Документ, який підтверджує повноваження юридичної особи на управління спільним майном (копія договору чи витяг з протоколу). 6) Документ, який підтверджує взяття придбаного генератора на баланс юридичної особи (власника). Всі копії з оригіналів документів також можна зробити на місці під час відвідання Центру енергоефективності. 

Скачати зразки документів можна тут 

Вимоги до електрогенератора: 

  • Прилад має бути придбаний після 1 червня 2022 року. 
  • Потужність - від 3 кВт включно. 

Для подачі документів можна відвідати КУ «Центр енергоефективності м. Миколаєва»  за адресою: вул. Спаська 75-А, 4-й поверх, каб.404.

 У разі виникнення питань телефонуйте за номерами:

  • 0955516801 
  • 0506154799

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: