Мапа порталу

Найстаріша в Україні. Миколаївська ТЕЦ відзначає 121-й день народження

Сьогодні, 2 липня, Миколаївська ТЕЦ відзначає 121-й день народження. З цієї нагоди в нашому місті відбулись урочистості.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

У них взяли участь представники міської та обласної влади. Зокрема, з такою поважною датою колектив підприємства привітали мер Олександр Сєнкевич, керівник департаменту ЖКГ Миколаївської ОВА Євген Гладков, а також директор ОКП Миколаїоблтеплоенерго Микола Логвінов. 

Олександр Сєнкевич підкреслив значення Миколаївської ТЕЦ для нашого міста. 

  • Ваша робота - надважлива. Адже від неї залежить тепло в лікарнях, дитячих садках, школах і оселях миколаївців, - сказав міський голова

Він зазначив, що попри щоденні обстріли працівники підприємства залишались на робочому посту, докладаючи  максимум зусиль, аби підготувати місто до опалювального сезону, що минув. Завдяки їх відданості та професіоналізму протягом всієї зими, коли окупанти хотіли занурити Україну в темряву і холод, в будинки, які обслуговує Миколаївська ТЕЦ, стабільно подавалось тепло. 

За словами Олександра Сєнкевича, підприємство навіть під час війни збільшує свій потенціал та отримує нову техніку. І місто допомагає у цьому. Наприклад, за підтримки міжнародних партнерів, міська влада у поточному році передала труби та засувки для ремонту тепломереж, а також бронежилети, шоломи та аптечки, які нам надавали благодійники. 

  • Ми працюємо над тим, щоб ви і надалі отримували техніку, - сказав Олександр Сєнкевич. -  Найближчим часом ми також плануємо разом з вами замінити значну кількість мереж, які функціонують з моменту їх укладання. 

Окрім цього, міська влада допомагатиме у супроводі міжнародних проєктів, в яких бере участь Миколаївська ТЕЦ

  • Дякую вам за роботу! Бажаю миру та усього найкращого! - сказав Олександр Сєнкевич

А Микола Логвінов, вітаючи колег зі святом, зазначив, що Миколаївська теплоелектроцентраль є найстарішою ТЕЦ в Україні.

  • Ту роботу, яку з початку повномасштабного вторгнення зробила Миколаївська ТЕЦ, важко переоцінити. Ви працювали цілодобово. І не тільки за основним видом діяльності. Ви також виконували завдання з підвищення обороноздатності міста, допомагали підвозити воду, - додав Микола Логвінов

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/july/030723_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: