Мапа порталу

Миколаїв відвідала делегація Австрії

Сьогодні, 30 травня, Миколаїв відвідала делегація Австрії. До її складу увійшли депутати Двосторонньої парламентської групи Австрія-Україна, Надзвичайний та Повноважний Посла Австрії в Україні пан Арад Банкьо. Очолив делегацію депутат Національної ради Австрії Гельмут Брандштеттер. 

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Під час візиту представники Австрії ознайомилися з роботою однієї з міських лікарень та дізналися, як у Миколаєві надається невідкладна допомога. 

Парламентарі передали гуманітарну допомогу - медичні апарати та засоби гігієни, зазначивши, що і надалі допомагатимуть нашому місту. Вони попросили передати перелік обладнання та препаратів, потреба в яких наразі відчувається найбільше. 

Секретар міської ради Дмитро Фалько подякував громаді Австрії за допомогу.

  • Україна переживає складні часи. Тому будь-яка підтримка важлива для нас. Дякую за те, що не залишаєтесь осторонь та підтримуєте нас! - сказав Дмитро Фалько

А начальниця управління охорони здоров'я Ірина Шамрай зазначила, що отримана допомога, зокрема, засоби гігієни будуть використані для догляду за пацієнтами, які знаходяться у важкому стані. 

Як підкреслив Анатолій Петров, попри всі негаразди, медична сфера Миколаєва функціонує стабільно. Сьогодні наші заклади обслуговують не тільки містян, а й тих українців, які, рятуючись від окупантів, знайшли прихисток у Миколаєві. 

Обговорюючи потреби Миколаєва, він відзначив, що в нашому місті планують створити центр для реабілітації людей, які постраждали внаслідок збройної агресії росії. І запропонував Австрії надати допомогу у підготовці фахівців для майбутнього закладу.

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/June2023/300623_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: