Мапа порталу

На підприємстві “Миколаївелектротранс” триває підготовка майбутніх водіїв міських тролейбусів

Теоретичні заняття позаду, далі - місяць практики на спеціально обладнаному транспорті, разом з інструктором.

“Студенти опановують специфіку водіння тролейбусів усіх наявних марок - і сучасні “Дніпро”, й “Skoda”, МАЗ, ЛАЗ, та навіть ЗіУ-9, хоч їх і залишилося мало”, - каже Ірина Воздвиженська, методист навчального центру.

Після успішного складання іспитів та стажування на підприємстві нових водіїв офіційно зараховують до штату. 

“Щодня на міські маршрути виходять 28 тролейбусів, з них 22  - сучасні тролейбуси “Дніпро”, - розповідає директор підприємства Юрій Сметана. -  При цьому місто продовжує оновлювати електротранспорт. Цьогоріч відновили співпрацю з ЄБРР в рамках кредитної угоди, і ми вже почали отримувати нові одиниці. Зважаючи на ці перспективи, для безперебійної роботи нам потрібно не менше 150 водіїв. Зараз - 68. Від початку повномасштабної війни частина працівників виїхала, хтось пішов захищати країну від ворога”. 

Тож, потреба в професійних кадрах досі актуальна. КП “Миколаївелектротранс” оголошує набір чергової групи охочих отримати професію водія тролейбуса. Нагадаємо, навчання триває 14 тижнів. Є щомісячна стипендія у розмірі 6700 грн. 

Початок курсів запланований на 24 липня. Щоб зареєструватись на курси, заповніть онлайн-форму за посиланням.

Щоб отримати додаткову інформацію, телефонуйте 050 327 48 91 або звертайтесь на комунальне підприємство за адресою: вул. Андреєва-Палагнюка, 17.

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/June2023/21062023_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: