Мапа порталу

Миколаїв отримав автомобілі для комунальних служб та труби для ремонту водопроводу

Сьогодні, 27 травня, Миколаїв отримав 6 автівок для комунальних служб та понад 5 км труб різного діаметру для ремонту водопроводу, пошкодженого обстрілами.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.
 
Допомогу нашому місту передала громадська організація ANTS за фінансової підтримки Тайваню. Як зазначив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, співпраця стартувала поточного року.
 
У січні разом з керівником громадської організації ANTS Ганною Гопко підписали меморандум про співробітництво з урядом Тайваню. А в березні мій заступник Сергій Корєнев разом з виконавчим директором цієї організації Василем Сегіним підписали документи, у яких було зафіксовано пріоритети Миколаєва, - каже Олександр Сєнкевич.
 
Вже у травні місто отримало першу партію допомоги.
 
Олександр Сєнкевич підкреслив: "Миколаєву дуже потрібні такі автомобілі, адже багато техніки передано на потреби Сил оборони України. Ці 6 автівок передадуть комунальним підприємствам, аби вони відразу були задіяні у роботах з благоустрою".
 
Транспорт зручний та досить потужний для міських умов, крім того, економний.

Машини для прагматичних, господарських потреб. Вони вміщують достатньо персоналу та мають велику вантажопідйомність. Ми вже почули хороші відгуки від водіїв, які їх випробували, - повідомив Василь Сегін.

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/May2023/270523)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: