Мапа порталу

У Миколаєві комплексно ремонтують вулицю Потьомкінську

У Миколаєві по вул. Потьомкінській комунальники виконують комплекс ремонтних робіт. Зокрема, приводять до ладу рейко-шпальну решітку, відновлюють асфальтове покриття та каналізаційний колектор.

Про це повідомив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

Це великий проєкт. Аби втілити його у життя, задіяли кілька міських підприємств. 

  • “Миколаївводоканал” тут відновлює свій аварійний колектор. “Миколаївелектротранс” на ділянці від Садової до Народного саду замінює рейко-шпальне полотно. Департамент ЖКГ асфальтує дорогу від колій до бордюрів та відновлює заїзди у двори приватних будинків. КСМЕП наносить відповідну розмітку та встановлює знаки. Адміністрація району після завершення робіт зробить благоустрій, - зазначив мер Миколаєва.

Вул. Потьомкінська була, м'яко кажучи, у не найкращому стані. Та у минулі роки ситуація змінилася - місто розпочало реалізацію цього проєкту. Було відремонтовано ділянку від вул. Лягіна до вул. Садової. 

А у 2022 році, незважаючи на постійні обстріли російських окупантів, роботи продовжили. Відпрацьовано ділянку від вул. Садової до вул. 3 Слобідської. 

У роботах було задіяно десятки фахівців. Наприклад, тільки від “Миколаївелектротрансу” працювало 25 осіб. 

Поточного року роботи продовжено. Наразі комунальники рухаються у напрямку парку Народний сад. Зокрема, КП “Миколаївводоканал” має відновити колектор. 

  • Ми чекаємо, коли комунальне підприємство “Миколаївводоканал” відновить колектор, який приходить неподалік рейок. Як це було зроблено  на ділянці від Садової до 3 Слобідської,  - повідомив директор “Миколаївелектротрансу” Юрій Сметана. - Ми плануємо завершити ділянку від Садової до Народного саду. 

Хоча роботи ще тривають, містяни вже бачать відчутні перетворення.

  • Вулиця, яка довгий час була вже фактично непроїзною, змінила свій вигляд, - констатує Олександр Сєнкевич.

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/May2023/250523_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: