Мапа порталу

Із 22 травня миколаївські спортсмени відновлюють тренування в басейні СК "Зоря"

У понеділок, 22 травня, вихованці миколаївських спортивних шкіл розпочнуть тренувальний процес у басейні СК “Зоря”. Заняття для них безкоштовні.

Водночас, басейн у визначені часи зможуть відвідати всі охочі на платній основі. Наразі можна придбати абонемент на 12 занять. Вартість залежить від годин відвідування. Вхід для дітей загиблих військовослужбовців - безкоштовний. Детальна інформація за телефонами: +380935475400, +380951281126.

Нагадаємо, об’єкт капітально відремонтований за співпраці державної та місцевої влади. На реалізацію першої черги було спрямовано державні кошти в рамках проєкту “Велике будівництво”, а також фінансування з бюджету громади Миколаєва. Основний обсяг робіт виконали ще до повномасштабного вторгнення, а впродовж минулого року вдалося його повністю завершити.

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич подякував усім, хто долучився до втілення проєкту в життя.

“Це перший комунальний басейн у місті за часи незалежності.  Його відновлення - приклад ефективної співпраці органів державної влади, народних депутатів, місцевого самоврядування. Надзвичайно, що ми змогли відновити і запустити цей об’єкт під час війни. Хочу нагадати, що спорткомплекс зазнав ракетних атак з боку російських терористів. Частина ракети пошкодила нову покрівлю якраз над басейном, тож роботи трохи затримались”.

Друга черга ремонту передбачає відновлення всіх приміщень спорткомплексу, фасаду, вхідної групи, прилеглої території, утеплення, встановлення ліфту. Олександр Сєнкевич висловив сподівання, що одразу після завершення російсько-української війни заклад буде відремонтований повністю. 

Умови в новенькому басейні вже протестували юні миколаївські плавці. За відгуком вихованця школи вищої спортивної майстерності, майстра спорту України Артема Шамяна, це зовсім інший рівень тренувань. І тепер миколаївський басейн може приймати навіть всеукраїнські змагання.  

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/May2023/17052023)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: