Мапа порталу

У Миколаєві готують до відкриття басейн СК "Зоря"

Басейн в спорткомплексі “Зоря” капітально відремонтували та готують до відкриття найближчим часом. 9 травня об’єкт проінспектував міський голова Олександр Сєнкевич разом з представниками місцевих ЗМІ.

Нагадаємо, що відновлення спортивного комплексу виконують двома чергами. Перша включає капремонт басейну, роздягалень, душових, друга - всіх інших приміщень комплексу, фасаду та прилеглої території.

У плавальному басейні відремонтували чашу, встановили сучасне обладнання для водопостачання, очищення та нагрівання води. Контролюється рівень pH та інші показники.

“На сьогодні будівельна готовність - 100%, залишились паперові справи, які ми плануємо завершити найближчим часом. Потім організуємо урочисте відкриття та запросимо всіх, хто допоміг реалізувати проєкт”, - зазначив міський голова Олександр Сєнкевич. 

Мер прискіпливо оглянув якість виконаних робіт, а також звернув увагу на організацію послуг, щоб відвідувачам було максимально комфортно. За його словами, заняття в басейні будуть користуватися попитом. Спортивні школи міста вже цікавляться, коли можна починати, такі ж запитання надходять від містян.

Керівник СК “Зоря” Віталій Волков розповів, що басейн працюватиме з 08:00 до 20:00 без вихідних. 

До занять планують залучати професійних інструкторів з плавання, крім того, тут облаштовано місце для роботи медсестри та забезпечені умови безперешкодного доступу людей з інвалідністю.

Вартість абонементу складатиме: відвідування з 08:00 до 09:00 - 120 грн/год., з 09:00 до 14:00 - 150 грн/год., з 14:00 до 20:00 - 200 грн/год. Можна буде придбати абонемент на місяць (8 або 12 занять), або заплатити за одне заняття.

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/May2023/09052023_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: