Мапа порталу

Масштабне прибирання у Миколаєві: комунальні підприємства та структурні підрозділи міської ради організували весняну толоку

Щороку, тільки-но дозволяє погода, миколаївці гуртуються, аби провести весняну толоку. До масштабної загальноміської акції в усіх районах долучаються міські служби, колективи підприємств та організацій, закладів освіти, культури, охорони здоров?я, всі охочі жителі Миколаєва.

Наприкінці першого травневого тижня 2023 року містяни вийшли на традиційне весняне прибирання у скверах, парках, громадських просторах та берегових зонах. Лад наводили як дорослі, так і малеча.

Навіть не чекаючи старту акції, причепурилася міська лікарня №3. Колектив закладу днями розчистив прилеглу територію, обрізав кущі та дерева, а також висадив молоді деревця - ялинки, сосни, берізки. Ініціативу підтримали й інші медзаклади.

Працівники Миколаївської міської ради взялися впорядкувати верхню набережну та сквер ім. 68 десантників. 

Дружний та відважний колектив нашого  міськводоканалу вже другий день поспіль працює в одному з найбільших парків. 

Фахівці «Миколаївоблтеплоенерго», які всю зиму піклувалися про тепло в оселях містян, подбали про чистоту в одному з парків Корабельного району. Зібрали і вивезли два самоскиди сміття!

Привели до ладу бульварну частину вул. Пограничної працівники Миколаївської ТЕЦ. 

Адміністрація Центрального району влаштувала толоку в скверах «Серце міста» та Ради Європи, Заводського - у скейтпарку поблизу СК «Надія», Корабельного - в дитячому містечку району, а Інгульського - на вул. 2 Набережній.

Підтримали ідею весняного прибирання працівники культури. Творчий колектив Палацу культури Молодіжний змінив сцену на знаряддя праці та впорядкував прилеглу територію біля свого закладу. 

Робота кипіла у всіх куточках Миколаєва.

Нагадаємо, що акція триватиме впродовж тижня. Запрошуємо всіх охочих приєднатись. Ми вміємо «всім миром» будувати захисні споруди, плести маскувальні сітки, збирати кошти для армії, готувати для наших захисників. Прикладів не перелічити. У нас всюди - толока, тому у ворога немає шансів.

Наводьте лад у дворах та прилеглих територіях, висаджуйте квітники. Кожен день українські військові наближають нас до перемоги, тож нехай наше місто зустріне її у всій красі

Дбаємо про Миколаїв разом!

Пропонуємо переглянути світлини наших чудових колег

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/May2023/08052023)

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/May2023/06052024)

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/May2023/06052024_1)

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/May2023/06052024_2)

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/May2023/06052024_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: