Мапа порталу

«Миколаївоблтеплоенерго» отримало три котельні від USAID

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) передало для комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго» три блочно-модульні котельні: дві потужністю 350 кВт та одну – 500 кВт.

Котельні функціонуватимуть як резервне джерело теплопостачання для лікувальних закладів Миколаєва, - повідомляє пресслужба міської ради з посиланням на підприємство.

«Ми надзвичайно вдячні USAID і Проєкту енергетичної безпеки за допомогу Миколаєву та нашому підприємству у вирішенні нагальних питань у забезпеченні необхідним теплопостачальним обладнанням. За надзвичайних ситуацій модульні котельні дозволять не припиняти постачати тепло об’єктам критичної інфраструктури», - каже директор ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Микола Логвінов.

Варто зазначити, що надані USAID котельні загальною вартістю майже 11, 2 млн грн можуть працювати на різних видах твердого палива - вугіллі, дровах, паливних брикетах, що дозволяє закривати локальні потреби у теплі і підтримувати необхідну комфортну для одужання пацієнтів температуру у приміщеннях об'єктів охорони здоров'я.

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/April2023/19042023)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: