Мапа порталу

У Миколаєві зростає кількість підтверджених випадків COVID-19

У Миколаєві зростає кількість підтверджених випадків COVID-19. У квітні щотижня реєструють біля 300 нових хворих.

На сьогодні в стаціонарах міста проходять лікування від коронавірусу 23 осіб, з них 2 дітей, - повідомляє пресслужба міськради з посиланням на управління охорони здоров’я.

Занепокоєння викликає збільшення кількості летальних випадків. Через наслідки захворювання на ковід у березні 2023 року померли 12 людей. Всі були невакциновані.

Зменшити ймовірність захворювання на COVID-19 та вберегтися від тяжких ускладнень можна лише завдяки вакцинації.

Рекомендуємо всім, хто піклується про себе і близьких, зробити щеплення. Особливо це стосується людей літнього віку та тих, хто має хронічні захворювання. Їм загрожує важкий перебіг хвороби і навіть летальні наслідки.

 Не легковажте своїм здоров’ям!

Отримати щеплення від COVID-19 можна в пунктах вакцинації при Центрах первинної медико-санітарної допомоги. У наявності вакцини Коронавак, Пфайзер, Пфайзер дитячий, Джонсон у достатній кількості.

Обирайте зручний пункт вакцинації за посиланням https://goo.su/tmefq1. Зателефонуйте за вказаним телефоном для отримання необхідної інформації або зверніться до свого сімейного лікаря. Якщо потрібна вакцинація в організованих колективах, розглядається питання виїзду мобільних бригад

Станом на 14 квітня 2023 року у Миколаєві проведено 456 352 щеплення. У тому числі, бустерну дозу отримали 49 788 осіб.

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: