Мапа порталу

Дозвілля з користю: у дитячих просторах “Спільно” проводять змістовні навчання для дітей

Пізнавально та цікаво. Так проходять заняття у дитячих просторах “Спільно”, які нещодавно відкрили в Миколаєві. Там маленькі миколаївці мають змогу не просто погратися, знайти нових друзів, а ще й дізнатися багато цікавого про наш світ.

Заняття організовані під егідою ЮНІСЕФ, Міністерства освіти України та Асоціації працівників дошкільної освіти.

До проєкту залучають досвідчених вихователів. Наприклад, сьогодні у дитячій точні “Спільно”, що знаходиться у бібліотеці імені М. Кропивницького, працювали фахівці з дитсадка № 94. 

Як розповіла заступник керівника закладу Людмила Деньговська, навчання проходять 2 рази на тиждень, з 9:30 до 11:30.

  • Проєкт спрямований на розвиток комунікації дітей старшого дошкільного віку, які планують йти до школи, - розповіла Людмила Деньговська. - Педагоги нашого закладу організовують змістовне навчання, яке включає квест-технології, лего-конструювання. Крім того, ми надаємо батькам педагогічні знання, методичні рекомендації різного спрямування. 

Для дітей таке дозвілля насправді дуже цікаве. Сьогодні вони малювали, співали, дізнавались нове про комах. А щирі посмішки малюків надихали та заряджали позитивом оточуючих.

Нагадаємо: у Миколаєві відкрили 2 дитячі точки “Спільно, вони працюють за такими адресами: вул. Озерна, 21, вул. Потьомкінська, 143 А. 

Вони відкриті щодня з 09:00 до 18:00, без вихідних. Вхід безкоштовний для всіх бажаючих. 

 

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/April2023/110423)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: