Мапа порталу

Миколаїв відвідав мер Львова Андрій Садовий

Сьогодні мер Миколаєва Олександр Сєнкевич зустрівся зі своїм колегою, очільником Львова Андрієм Садовим, який відвідав наше місто з робочим візитом.

Зранку Олександр Сєнкевич разом з головою ОВА Віталієм Кімом та нашим гостем вшанували загиблих внаслідок ракетного удару по Миколаївській обласній військовій адміністрації та поклали квіти до зруйнованої будівлі.

Цього дня Олександр Сєнкевич та Андрій Садовий провели нараду щодо розвитку медичної галузі. Очільник Львова презентував проект “Незламні”. Це реабілітаційний центр, створений на базі трьох лікарень, у якому проводять реконструктивні хірургічні операції та протезування. Пацієнти мають змогу проходити в центрі ще й фізичну, психологічну і психосоціальну реабілітацію.

У свою чергу, начальник управління охорони здоров'я Миколаївської міськради Ірина Шамрай поділилась досвідом роботи відділення пластичної та реконструктивної хірургії на базі міської лікарні №4. У цьому медзакладі лікарі проводять складні мікрохірургічні операції та рятують пацієнтів від інвалідизації.

Незабаром у Львові відбудеться Міжнародний форум реабілітації. Олександр Сєнкевич та Андрій Садовий домовились, що його відвідає група лікарів із Миколаєва.

Також Андрія Садового ознайомили з роботою нашого центру підтримки ВПО та ветеранів АТО. Там обговорили актуальні сьогодні питання щодо надання комплексної допомоги нашим захисникам та людям, яким через війну довелось залишити свої оселі.

Відзначимо, що у робочій зустрічі також взяли участь секретар міської ради Дмитро Фалько, перший віцемер Віталій Луков, заступник міського голови Анатолій Петров, заступник директора департаменту міського голови Ігор Філіппов.

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/April2023/05042023_6)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: