Мапа порталу

До Миколаєва надійшла чергова партія будматеріалів у рамках співпраці з агенцією ООН

До Миколаєва надійшла чергова партія будівельних матеріалів, що в якості гуманітарної допомоги надає місту ООН. Матеріали будуть використані для відновлення об’єктів житлової та комунальної інфраструктури, пошкоджених обстрілами російських терористів. Про це повідомили в департаменті енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій міськради.

Днями представники агенції УВКБ ООН - Управління Верховного комісара ООН у справах біженців - оглянули, як відбувається ремонт пошкоджених об’єктів та ознайомилися з процесом освоєння наданої раніше допомоги. У робочій зустрічі взяли участь посадовці департаменту енергетики та комунальної установи “Центр енергоефективності Миколаєва”.

Делегація обстежила біля 10 відновлених об’єктів - приватних житлових будинків у Корабельному районі Миколаєва, а також проінспектувала, як триває відновлення пошкодженого житла мешканців Центрального району. 

Зарубіжні партнери залишились задоволені результатами проведених робіт та визнали необхідність подальшої підтримки м. Миколаєва, - зазначають в департаменті.

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/March2023/10032023)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: