Мапа порталу

Миколаївцям презентували підсумки Форуму майбутнього Миколаєва та дорожню карту розробки стратегії розвитку Миколаєва

Сьогодні, 28 січня, в мерії миколаївцям презентували підсумки Форуму майбутнього Миколаєва, який проходив минулої неділі, а також дорожню карту розробки стратегії розвитку Миколаєва.

Помічник міського голови Руслан Рохов, помічник міського голови Василь Гошовський, керівник проекту зі створення Агентства розвитку Миколаєва Роман Ханжин, не приховуючи радості, адже міськрада підтримала створення Агентства, ділилися планами на майбутнє.

Руслан Рохов подякував усім, хто мав відношення до організації та проведення заходу, усіх, хто проголосував за створення Агентства. Наступний крок - підготовка Програми організації підтримки та реалізації стратегічних ініціатив для підготовки проектів на 2016-2018 рр., через яку буде здійснюватися фінансування роботи Агентства. Проект рішення міської ради про затвердження такої програми буде найближчим часом розміщений на сайті міської ради і надалі винесено на розгляд депутатів. Як тільки програму затвердять, буде оголошено конкурс на заміщення вакантних посад. У штаті Агентства буде всього 3 людини: директор, піар-менеджер і фінансовий менеджер, а менеджерів проектів планують наймати на контрактній основі.

Василь Гошовський привітав Миколаїв зі створенням нового Агентства й тим, що місто продемонструвало партнерам, які готові виділяти гранти і співпрацювати з нашим містом, що ми вміємо виконувати свої зобов'язання, що всі депутати міської ради дійсно переживають про те, яким Миколаїв буде завтра.

Програма організації підтримки та реалізації стратегічних ініціатив для підготовки проектів на 2016-2018 рр. передбачає написання не менше 80 проектів на рік. Агентство буде максимально публічним, тому протягом року буде готуватися 250 інформповідомлень про роботу установи. Програма розрахована на 3 роки, загальна сума фінансування на весь термін - 4,5 млн. грн. 50 відсотків цих коштів (640 тис. грн. цього року) піде на розробку проектно-кошторисної документації, залучення інших організацій, фахівців певних галузей, 500 тис. грн. - зарплатний фонд.

У Львові та Вінниці подібні інститути працюють вже більше 5 років, і ці міста помітно відрізняються від інших.

Потім Роман Ханжин розповів про підсумки роботи Форуму. Подробиці на фотографіях.

Руслан Рохов переконаний, що перші плоди роботи Агентства місто відчує вже цього року. Завдання мінімум: збільшити кожну гривню, виділену на роботу Агентства, у 5 разів.

IMAGE FOLDER (/files/News/350)

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: