Мапа порталу

Талант і воля до перемоги: миколаївський легкоатлет Ігор Цвєтов виборов найвищі нагороди міжнародного турніру World Para Athletics GrandPrix

Миколаївський легкоатлет Ігор Цвєтов виборов найвищі нагороди міжнародного кваліфікаційного турніру з параатлетики World Para Athletics GrandPrix. 

Змагання тривали в Дубаї з 26 лютого. У них взяли участь 585 спортсменів з 60 країн світу. Честь України захищали 17 параатлетів, - повідомили в Національному комітеті спорту людей з інвалідністю.

У третій день турніру наш спортсмен завоював золоту медаль у бігу на дистанції 200 метрів, а в четвертий день змагань - "золото" на дистанції 100 метрів!

Дякую Богові та нашим Збройним Силам України, Воїнам, що захищають та боронять нашу Батьківщину. Ми можемо робити те, що вміємо найкраще, і робимо це для того, аби розповідати світу про нелюдські вчинки, які наразі відбуваються в нашій країні. Нехай кожна медаль нашої команди National Sports Committee for the Disabled of Ukraine, Paralympic Committee стане символом незламності та перемоги наших чоловіків та жінок, - написав Ігор Цвєтов на своїй сторінці в фейсбуці.

Вітаємо чемпіона! Щиро радіємо та пишаємось високими здобутками!

Ігор Цвєтов - майстер спорту України, дворазовий чемпіон та призер літніх Паралімпійських ігор, чемпіон світу 2019 року у бігу на 100 і 200 метрів, володар світового рекорду. Нагороджений орденом "За заслуги" ІІ ступеня за значний особистий внесок у розвиток паралімпійського руху, досягнення високих спортивних результатів на XVI літніх Паралімпійських іграх у місті Токіо. 

image 

image 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: