Мапа порталу

У Миколаєві відкрили Центр підтримки та укріплення сім’ї

У ньому надаватимуть безкоштовні соціальні послуги родинам ВПО з дітьми, а також сім'ям громади, котрі опинилися у складних життєвих обставинах.

Новий дитячий простір розташований у безпечному місці на базі містечка «Казка». Проєкт реалізовано у співпраці Ресурсний центр громадських ініціатив за фінансової підтримки СОС Дитячі Містечка Україна спільно з Миколаївською міською радою в межах Програми екстреного реагування #SOSДІТИ.

Центр відвідали сьогодні міський голова Олександр Сєнкевич, національний директор «СОС Дитячі Містечка Україна» Сергій Лукашов, представники Агенції розвитку Миколаєва та ЗМІ, громадськість.

Сподіваюсь, наш позитивний досвід співпраці стане гарним прикладом і у майбутньому ми будемо ще робити такі проекти, залучатимемо у місто Миколаїв цікаві ідеї, - зазначив Олександр Сєнкевич.

Дітям потрібна радість. Попри війну і випробування, діти відважного Миколаєва лишаються дітьми. І ми, СОС Дитячі Містечка Україна, раді, що спільно з партнерами можемо додати радості в їхні життя. В дитячому просторі, який ми спільно створюємо, діти разом зі своїми батьками зможуть в комфорті і безпеці розважатись, розвиватись та відновлюватись за допомогою команди фахівців. Це - живе втілення єдності України та Європи, адже тисячі європейців пожертвували свої гроші на підтримку України і створення цього центру, - зазначив Сергій Лукашов.

Відкритий простір має ігрову зону, наповнену сучасними дидактичними та розвиваючими іграшками, кінозону, кімнати для роботи за різними напрямками – з батьками, дітьми, підлітками.

Тут кожен зможе знайти заняття відповідно віку та інтересів: розважально-інтерактивна програма, майстер-класи з графіки та ліплення з глини, гуртки з творчості, настільні ігри, ігри-тренажери, рухливі програми з йоги і хореографії, уроки англійської мови, арттерапія, а також психо-соціальна підтримка.

Центр працюватиме з 9:00 до 17:00 щодня.

Наразі триває набір дітей для участі у тренінгах та активностях Центру.

Запрошують діток віком від 6 років.

Реєстрація дітей для запису та подальшої участі в заходах та активностях Центру за посиланням: 

https://bit.ly/3HyOTJi 

Фото Агенції розвитку Миколаєва

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/February2023/03022023)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: