Мапа порталу

Олександр Сєнкевич провів робочу зустріч з делегацією Програми ООН з відновлення та розбудови миру

31 січня міський голова Олександр Сєнкевич провів робочу зустріч з делегацією Програми ООН з відновлення та розбудови миру. Під час заходу обговорили розвиток соціальної та освітньої інфраструктури Миколаєва, пошкодженої російськими терористами.

Делегацію очолив керівник Програми ООН Нільс Крістенсен. До її складу також увійшли програмний координатор компонента громадської безпеки та соціальної згуртованості Федеріка Діспенза, програмний аналітик з доброго врядування Програми ООН із відновлення та розбудови миру Анна Білявська, програмний координатор компонента місцеве самоврядування та реформа з децентралізації влади Олена Рудич, спеціаліст з адміністративної децентралізації Програми ООН із відновлення та розбудови миру Анатолій Молошний, спеціаліст з фіскальної децентралізації Програми ООН із відновлення та розбудови миру Наталія Осипенко.

З боку Миколаєва в обговоренні також взяли участь перший заступник міського голови Віталій Луков, віцемер Сергій Коренєв, керівниця департаменту економічного розвитку Тетяна Шуліченко.
Олександр Сєнкевич відзначив, що Миколаїв сильно постраждав від численних атак російської армії. Зокрема, у нас було пошкоджено соціальні та промислові об'єкти. Це житлові будинків, школи, лікарні, різноманітні підприємства.
Наразі, міська влада працює над планом майбутньої відбудови. Та, зважаючи на масштаб руйнувань, лише власними силами тут не обійтись.
Із Програмою ООН з відновлення та розбудови миру вже працює Агенція розвитку Миколаєва. Зокрема місто отримало допомогу для гуманітарних штабів.
Олександр Сєнкевич подякував за допомогу та запевнив, що міська влада докладатиме максимальних зусиль для зміцнення співпраці.

У свою чергу, Нільс Крістенсен повідомив, що організація й надалі надаватиме підтримку.

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/February2023/01022023)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: