Мапа порталу

У миколаївських лікарнях впроваджують новітні технології та опановують сучасні методики медичної допомоги

Попри обстріли та небезпеку, в 2022 році у миколаївських лікарнях впроваджували новітні технології та опановували сучасні методики медичної допомоги.

У серпні в міській лікарні №4 ввели в експлуатацію новий комп’ютерний томограф. Обладнання придбане коштом державного бюджету та перерозподілене Миколаєву Міністерством охорони здоров'я України. 

На даний час на новому апараті виконано 479 обстежень.

В міській лікарні №1 створили надсучасну лабораторію та вперше запровадили бактеріологічні та ПЛР обстеження згідно вимог НСЗУ.  Медики зможуть діагностувати практично всі вірусні та бактеріальні інфекції, визначати різноманітні мутації вірусів.

У міській лікарні №5 медики опанували методику надання допомоги при нирковій недостатності «гостра нирка».

Фахівці стаціонарів міських лікарень №3,4,5 та швидкої медичної допомоги успішно використовують апарати для VAC-терапії, що застосовується для лікування хронічних та гострих ран, опіків, відкритих травм живота та грудної клітини.

Надскладні багатогодинні операції виконують спеціалісти відділення пластичної та реконструктивної хірургії міської лікарні №4. Лікарі відновлюють кровопостачання кінцівок та роблять пластику дефектів. 

image

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: