Мапа порталу

"Миколаївводоканал" отримав сучасний вакуумний екскаватор

КП “Миколаївводоканал” отримав сучасну техніку - новенький вакуумний екскаватор. Подібних машин не знайти на комунальних підприємствах в українських містах.

Про це повідомив Олександр Сєнкевич - мер Миколаєва .

Така техніка дуже потрібна нашому місту. Адже через використання солоної води магістральні водопроводи потребують ремонту.

- На теренах Європи ми знайшли такий вакуумний екскаватор. Це великий пилосос, який працює під дуже великим тиском. Він допомагає обходити мережі інших підприємств, наприклад, теплових, газових, електричних. Коли він вибирає грунт для того, аби ми змогли добратися до труби і відремонтувати її, він не пошкоджує ці мережі, - розповів директор КП “Миколаївводоканал” Борис Дуденко.

Мер Олександр Сєнкевич повідомив, що вакуумний екскаватор - подарунок від Німеччини. Наразі він вже працює на вулицях нашого міста і допомагає фахівцям підприємства оперативно ремонтувати труби водопроводу.

Міський голова подякував уповноваженому із захисту державної мови Тарасу Кременю, за сприянням якого Миколаїв отримав цю техніку.

- Також щиро вдячний громаді Німеччини, яка допомагає нашому місту комунальною технікою, медичним обладнанням та інструментами. З вашою підтримкою ми обов’язково вистоїмо і переможемо, - зазначив Олександр Сєнкевич.

Відео за посиланням


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: