Мапа порталу

21 січня перестало битися серце відомого миколаївця МИКОЛИ ВАЛЕРІЙОВИЧА БАЛАКІРЄВА…

Микола Балакірєв народився 31 травня 1950 року у місті Мічуринськ Тамбовської області у сім’ї військовослужбовця. У 1972 р. закінчив Одеський політехнічний інститут. У тому ж році МИКОЛА ВАЛЕРІЙОВИЧ переїздить до Миколаєва. І саме розбудові нашого міста він присвятив своє життя.

Працював інженером на суднобудівному заводі «Океан». А з 1998 р. по 2000 р. обіймав посаду першого заступника Миколаївського міського голови. У 2000-2002 рр. МИКОЛА ВАЛЕРІЙОВИЧ – заступник міського голови. Після цього переходить на відповідальну посаду заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації, на якій працював до 2005 року.

У 2007-2009 рр. очолював територіальне управління Державної інспекції з енергозбереження в Миколаївській області.

За високий професіоналізм МИКОЛУ БАЛАКІРЄВА відзначено високою державною нагородою – у 2009 році його нагороджено орденом «За заслуги» III ступеня.

МИКОЛА ВАЛЕРІЙОВИЧ БАЛАКІРЄВ щиро любив рідне місто та прагнув зробити його дійсно розвинутим та комфортним.  Усі, хто знали МИКОЛУ ВАЛЕРІЙОВИЧА, запам’ятають його як яскраву особистість, мудрого та принципового керівника, вірного товариша і друга.  

Миколаївська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким МИКОЛИ ВАЛЕРІЙОВИЧА БАЛАКІРЄВА.

Світла пам'ять про нього назавжди збережеться у наших серцях.

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/January2023/230123)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: