Мапа порталу

Італійський Університет Каттанео підтримає проєкт, присвячений відбудові міста Миколаєва

Італійський Університет Каттанео (LIUC) приєднався до міжнародної команди фахівців, які працюють над проєктом післявоєнної відбудови Миколаєва #UN4Mykolaiv. 

LIUC співпрацюватиме з міжнародною архітектурною компанією One Works та братиме участь у фазі проекту, що передбачає підтримку реконструкції баз даних та оцінку економічного впливу.

Робоча група #UN4Mykolaiv координується Європейською економічною комісією ООН і об’єднує 16 агентств та програм ООН, інших міжнародних організацій.

У грудні 2022 року у штаб-квартирі компанії One Works було підписано меморандум про співробітництво щодо створення Генерального плану Миколаєва.

Наші партнери взяли на себе зобов’язання на безоплатній основі розробити стратегію реконструкції міста за п’ятьма тематичними напрямками: транспортна та сполучна інфраструктури, зелена та водна система, соціальне житло, промисловий/виробничий розвиток, культурна спадщина.

Нагадаємо, що триває опитування миколаївців щодо генерального плану. Кожен може висловити свою думку стосовно майбутнього нашого міста. Переходьте за посиланням!

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: