Мапа порталу

У Миколаєві відбулися урочистості з нагоди Дня Соборності України

Напередодні Дня Соборності України та 105 річниці проголошення незалежності Української Народної Республіки в Миколаєві відбулися урочисті збори. У заході взяли участь начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, його заступник Юрій Гранатуров, перший заступник Миколаївського міського голови Віталій Луков, представники обласної та міської рад.

Нині Україна знову бореться за свою незалежність, суверенітет та територіальну цілісність. За словами начальника Миколаївської ОВА Віталія Кіма, зараз надзвичайно важливо відзначати цей день, адже наші захисники і захисниці продовжують відстоювати соборність країни зі зброєю в руках.

Перший віцемер Віталій Луков подякував Збройним Силам України за самовіддану службу, стійкість і героїзм. Він зауважив, що мільйони громадян нашої держави згуртувалися, аби єдиним фронтом стати на захист цінностей не лише України, а й Європи та всього світу. Щоденною працею люди наближають Перемогу. 

З нагоди свята присутнім вручили почесні відзнаки за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, активну громадську діяльність, вагомий особистий внесок у збереження загальносуспільної єдності. 

Колектив Миколаївського національного академічного українського театру драми та музичної комедії підготував творчі виступи та привітав присутніх.

Фото: Миколаївська обласна військова адміністрація, Миколаївський національний академічний укр.театр драми та музичної комедії

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/January2023/20012023_4)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: