Мапа порталу

Міському підприємству “Миколаївводоканал” передали потужний дизельний генератор

Міжнародні та українські благодійні організації продовжують підтримувати Миколаїв. Днями міському комунальному підприємству “Миколаївводоканал” передали потужний дизельний генератор. Такого обладнання в місті ще не було.

“Ми сьогодні є свідками глобальної підтримки України, зокрема, і Миколаєва, щодо подолання неадекватних сусідських впливів, - коментує перший заступник міського голови Віталій Луков. - Ось приклад, як звичайні громадяни підтримують наше місто в енергетичній незалежності. Розуміють наші проблеми, виклики, розуміють і підтримують героїзм українського народу”.

Паст-президент “Ротарі клуб Миколаїв” Артем Ващиленко розповів, що для Миколаєва це унікальний комплекс обладнання.

“Дизельний генератор компанії Mitsubishi має потужність 1 МВт. І ми раді, що вдалося залучити його саме для нашого Миколаєва. Враховуючи, що це частина енергетичної безпеки, і працюватиме обладнання в системі водопостачання, розуміємо, наскільки це важливо”. 

Придбали та доставили генератор зарубіжні і українські благодійники: “Ротарі клуб Миколаїв” спільно з “Ротарі клуб Львів Інтернешнл” та данськими партнерами. Його вартість приблизно 400 тисяч доларів.

Комплекс вже встановлюють на території одного з об'єктів “Миколаївводоканалу”. Для введення в експлуатацію потрібні спеціальні підготовчі заходи. Миколаївські комунальники мають необхідну кваліфікацію, щоб виконати ці роботи в найкоротший термін.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: