Мапа порталу

У Миколаєві відремонтували частину комунального гуртожитку для містян, які через російські обстріли втратили свої домівки

У Миколаєві відремонтували частину комунального гуртожитку для містян, які через російські обстріли втратили свої домівки. Про це повідомив міський голова Олександр Сєнкевич.

Зі слів мера, цей проект нашій Агенція розвитку Миколаєва допомогли реалізувати донори: Данська рада у справах біженців, програма ЄС House of Europe, Агенство США з міжнародного розвитку (USAID), UNICEF Україна та Асоціація міст України. Із міського бюджету кошти на цей об’єкт не виділяли.

"Наразі у будівлі відремонтовано 10 побутових приміщень (кухня, санвузли й душові) та 10 житлових кімнат. Одна кімната повністю пристосована для проживання людини з інвалідністю.

Усі відремонтовані приміщення оснащені якісними меблями. В спальних кімнатах є ліжка, матраци, стільці, шафи, приліжкові тумбочки, вішаки, холодильники та електрочайники. На кожну кімнату придбані по чотири комплекти ковдр, подушок та наборів постільної білизни.

Кухня обладнана робочою поверхнею, там є мийки, холодильник, мікрохвильові печі, пральна машина, газова та електрична плити, нагрівачі води та інше приладдя.

В зоні спільного користування є дивани та крісла.

У гортожитку вже проживають родини миколаївців. А тим часом ми працюємо над тим, щоб відремонтувати решту будівлі.

Дякую команді Агенції розвитку Миколаєва та всім нашим партнерам за виконану роботу! Звичайно, гуртожиток ніколи не замінить людям рідного дому, але принаймні тут створені комфортні умови для тимчасового проживання".

Данська рада у справах біженців / DRC

House of Europe

USAID Ukraine - USAID Україна

Асоціація міст України

UNICEF Україна

 

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/January2023/18012023_3)

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/January2023/18012023_4)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: