Мапа порталу

Громадських активістів запрошують до участі в Програмі з відновлювальних практик

У Миколаєві стартувала Програма з відновлювальних практик для волонтерів у межах грантового проєкту, який впроваджуємо за сприяння Програми розвитку ООН та за фінансування Уряду Данії.

Про це повідомляє Агенція розвитку Миколаєва

Якщо ви громадський активіст/-ка або представник/-ця благодійного фонду чи гуманітарного штабу у Миколаєві, ви можете відвідати тренінги з домедичної допомоги, колективні терапевтичні сесії з гончарства, арттерапевтичні практики, сесії групової роботи з психологом та індивідуальні сесії із психологом.

Всі сесії та заняття БЕЗКОШТОВНІ

КОЛИ? З 11 по 25 січня 2023 року в зручний для вас час

ДЕ? Про місце проведення заходу ми повідомимо додатково

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації за цим посиланням:

https://bit.ly/KeepcalmMyko_1

Метою програми є надання комплексної, психологічної, практичної, методологічної підтримки громадським активістам та волонтерам, які надають допомогу тим, хто її потребує. Ви матимете можливість отримати практичні комунікаційні, фізіотерапевтичні інструменти психосоціальної підтримки та самопідтримки, а також особисто відновити внутрішній ресурс.

Долучайтеся! Разом дамо відсіч емоційному вигоранню!

Проєкт «Зберігаймо спокій та готуймось до зими» впроваджується Ресурсний центр громадських ініціатив за сприяння Програми розвитку UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та фінансування Уряду Данії, наданого в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: