Мапа порталу

В Миколаєві стартував Відкритий чемпіонат Миколаївської області з веслування на байдарках і каное

Сьогодні, 8 травня, в Миколаєві стартував Відкритий чемпіонат Миколаївської області з веслування на байдарках і каное. Змагання приурочені до 70-річчя Перемоги у Другій Світовій війні і з недавніх пір носять ім'я колишнього мера міста Володимира Чайки.

Змагання розпочалися з самого ранку. Різнобарвні байдарки стрімко «розрізали» води Інгулу біля нижнього БАМу, під гучні вигуки уболівальників. Опівдні відбулося урочисте відкриття чемпіонату. Юних спортсменів з Миколаєва, Баштанки, Первомайська, Херсона, Одеси та Кіровограда вітали міський голова Юрій Гранатуров, дружина Володимира Чайки - Людмила Олександрівна, представники обласної та міської влади.

- Я бажаю, щоб у вас ніколи не пропадала воля до перемоги, щоб у вас завжди було бажання продовжити гонку, щоб ви вірили в свої сили, - сказав Юрій Гранатуров учасникам змагання.

Мер також запевнив, що міська влада докладе всіх зусиль, щоб в Миколаєві продовжували розвиватися всі види спорту, і буде зберігати традиції, які заклав Володимир Чайка.

Переможці першого етапу змагання отримали грамоти та медалі з рук заступника командира 79 Миколаївської окремої аеромобільної бригади Івана Савки, Людмили Олександрівни Чайки та керівника міста Юрія Гранатурова.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: