Мапа порталу

"Миколаївоблтеплоенерго" роз'яснює

ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" роз’яснює ситуацію щодо теплопостачання у місті, та часом нижчої від санітарної норми температури у квартирах:

У Миколаєві, як і по всій Україні, діють стабілізаційні/аварійні графіки відключення електроенергії. Причина цього усім добре відома.

Об'єкти ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" також відключають, оскільки вони споживають чимало електроенергії.

Теплопостачання напряму залежить від стабільного електропостачання. З відключенням електроенергії виникають перебої й з теплом. Хоча фахівці невідкладно відновлюють подачу теплоносія одразу після появи електроенергії, для його транспортування до усіх житлових будинків потрібен час.

Ви запитуєте про встановлення генераторів на котельних. На жаль, навіть у випадку, коли на котельні є електроенергія, це не гарантує доставку теплоносія до будинку. Знову ж таки питання у його транспортуванні.

Наступне, не менш важливе - оплата за тепло. Маємо багато повідомлень із запитаннями: "За що платити?". Зауважимо, що підприємство робить максимально все можливе, аби споживачі були з теплом, і в цей проміжок часу, коли є електроенергія, теплоносій дістався до ваших будинків, проте є ряд факторів, вплинути на які наразі неможливо. І навіть теплі (не гарячі, як хотілося б) батареї підтримують температуру в квартирі.

Щодо оплати - вже зараз зрозуміло, що платіжки з початком відключень електроенергії будуть меншими, адже споживачі, будинки яких обладнані лічильниками теплової енергії, сплачуватимуть лише за спожите тепло.

Друзі, ми з літа закликаємо бути готовими до будь-яких форс-мажорів, не нехтувати порадами щодо мінімізації тепловтрат у квартирах та під'їздах. Зараз усе це відіграє важливу роль. В країні продовжується війна, і поки ЗСУ відвойовують у ворога наше, ми маємо тримати свій фронт 

Тариф в поточному опалювальному сезоні:

https://cutt.ly/f1XylR9


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: