Мапа порталу

Миколаївська міська рада та її виконавчі органи висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким CОКУРЕНКА ВОЛОДИМИРА АНАТОЛІЙОВИЧА з приводу його загибелі

Миколаївська міська рада та її виконавчі органи висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким заступника начальника відділу з організації оборонної і мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Миколаївської міської ради CОКУРЕНКА ВОЛОДИМИРА АНАТОЛІЙОВИЧА з приводу його  загибелі.

У небо пішов Патріот, який всім своїм серцем вболівав за вільну та незалежну Україну.

CОКУРЕНКО ВОЛОДИМИР АНАТОЛІЙОВИЧ народився 27 листопада 1971 року у місті Мурманськ.

ВОЛОДИМИР АНАТОЛІЙОВИЧ багато років свого життя присвятив захисту нашої Батьківщини. У 1992 році закінчив Одеське вище артилерійське командне училище імені М.В.Фрунзе. А з 1993 р. по 2013 р. працював у Службі безпеки України. 

У 2018 році ВОЛОДИМИР АНАТОЛІЙОВИЧ поступив на службу в органах місцевого самоврядування. Він працював у Миколаївській міській раді, з початку на посаді головного спеціаліста, а потім – заступника начальника відділу з організації оборонної і мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами.

Саме працюючи у Миколаївській міській раді, він зустрів повномасштабне вторгнення росії. Не вагаючись,  добровольцем вступив до лав військ територіальної оборони Збройних Сил України.

10 листопада 2022 р.  ВОЛОДИМИР АНАТОЛІЙОВИЧ віддав своє життя за незалежність нашої держави, виконуючи бойове завдання на території Миколаївської області.

Він був мужньою, сміливою людиною, вірним сином України. 

Щиро сумуємо і поділяємо гіркоту втрати разом з рідними і близькими CОКУРЕНКА ВОЛОДИМИРА АНАТОЛІЙОВИЧА! 

Світла пам'ять про нього назавжди залишиться в наших серцях!

  

IMAGE FOLDER (/files/1/221122)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: