Мапа порталу

Олександр Сєнкевич взяв участь у Конгресі транскордонної співпраці

Олександр Сєнкевич  взяв участь у Конгресі транскордонної співпраці, який наразі триває у Любліні. Про це міський голова повідомив на своїй сторінці у фейсбук.

«Разом із головами європейських та українських громад обговорили перспективи розвитку тих міст, які сьогодні перебувають на передній лінії фронту і постійно зазнають руйнувань через російські бомбардування. У своєму виступі я розповів про ті виклики, з якими Миколаїв щодня стикається. Це зокрема водопостачання, ліквідація наслідків обстрілів та підготовка до опалювального сезону.

Вже сьогодні всі міста говорять про відновлення. Особливо ті, які зазнали значних руйнувань. Звичайно, доки тривають бойові дії, деякі громади не мають змоги капітально відремонтувати чи відбудувати житло та об’єкти інфраструктури. Не можемо це зробити і ми в Миколаєві. Однак, доки українські військові вибивають російську нечисть із нашої території, громади мають використати цей час і провести всю необхідну підготовчу роботу: переосмислити свій економічний потенціал, переглянути генплани, напрацювати проектні рішення. Тому закликав європейські міста співпрацювати з українськими і в цьому напрямі. Дякую всім колегам за дискусію і непохитну підтримку України!»

 

IMAGE FOLDER (/files/2022/october2022/07102022)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: