Мапа порталу

Юрій Гранатуров привітав службовців військової частини А-2488 та ветеранів - «леваневців» з Днем Перемоги

8 травня відбулися урочисті збори військової частини А-2488 та Миколаївської громадської ветеранської організації «Леваневців», присвячені 70-річчю Дня Перемоги.

Миколаївський міський голова Юрій Гранатуров звернувся до ветеранів, учасників бойових дій, льотчиків і їх родин:

«Зі святом Великої Перемоги! Перемоги, яку здобув весь наш народ! Ми завжди шануватимемо ветеранів ... І я радий, що професія захисника Вітчизни повертає собі високий престиж. Впевнений, що завдяки людям, які стоять зараз на цьому плацу, і тим, хто в даний момент несе бойову службу, ми віднайдемо мир і спокій на нашій землі».

Керівник міста вручив ветеранам Подячні листи за високий професіоналізм, активну участь у патріотичному вихованні молоді.

Перед присутніми виступив Почесний громадянин міста Миколаєва, почесний солдат військової частини А-2488, Герой Радянського Союзу, генерал-майор авіації Михайло Федорович Шишков, який вважає, що був у числі перших, хто почув звістку про укладення договору про капітуляцію нацистської Німеччини. Михайло Федорович поділився своїми спогадами про воєнний час і побажав ветеранам не піддаватися хворобам: «Треба жити!»

«Леваневців» вітали радник голови облдержадміністрації Микола Ворона, голова адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради В'ячеслав Карцев, голова Миколаївської громадської ветеранської організації «Леваневці», полковник Володимир Дрожак.

Після урочистих зборів військовослужбовців та ветеранів запросили на святковий концерт. 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: