Мапа порталу

Допомогу отримають всі: у Миколаєві продовжують видачу продуктових наборів за програмою Кабінету Міністрів України

У Миколаєві продовжують видачу продуктових наборів за програмою Кабінету Міністрів України, їх ще називають “президентськими”. Про це розповів перший заступник міського голови Віталій Луков в ефірі ТРК “МАРТ”.

“Загалом буде 160 тисяч таких наборів. Це ще березнева постанова КМУ, однак до нас вони почали надходити у серпні”, - зазначив перший віцемер.

Розподілятимуть в міру надходження по 5 тисяч наборів на кожен район Миколаєва. В першу чергу видали жителям Корабельного (мкрн Кульбакине та частина жителів Балабанівки), оскільки вони найбільше постраждали від ворожих обстрілів. Всі, хто отримав, внесені в електронний реєстр, створений фахівцями міськради.

“Чергові 5 тисяч наборів спрямують в Інгульський район. Там готові до видачі і невдовзі розпочнуть цю роботу. Наступні - Центральний та Заводський райони. Після того, як отримає Заводський район, знову повертаємось до Корабельного. Ніхто ці пайки не забере, ведеться чіткий облік. Це державна програма”, - розповів Віталій Луков.

Посадовець запевнив, що допомогу отримають всі, хто зареєстрований та нині проживає в Миколаєві. Якщо не вистачить 160 тисяч, місто замовлятиме додаткову кількість.  

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: