Мапа порталу

Миколаїв отримав пожежні комплекси для комунального гуртожитку, де оселять вимушених переселенців

Миколаїв отримав пожежні комплекси для комунального гуртожитку, де нещодавно відремонтували кімнати для комфортного проживання переселенців та працівників критичної інфраструктури міста, які постраждали внаслідок бойових дій

Це вогнегасники, пожежні рукави з чавунними кранами та пожежні шафи для їх компактного розміщення на загальну суму 55 тисяч гривень.

Обладнання придбане за кошти Агентства США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна в рамках проекту «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East).

«Окрім забезпечення комфортних умов проживання людей, необхідно пам’ятати і про безпеку. Тому ми отримали 10 пожежних комплексів для цього гуртожитку та інших подібних об’єктів, де облаштовані центри розміщення внутрішньо переміщених осіб в Миколаєві. Як завжди, не перестаємо дякувати нашим партнерам за підтримку миколаївців!», - каже Evgen Gomonjuk, менеджер з комунікацій Агенція розвитку Миколаєва

В гуртожитку наразі триває ремонт приміщень загального користування (лобі, хол та кімната для людини з інвалідністю). Вже відремонтовані житлові кімнати, кухня, санвузли, та приміщення з умивальниками на першому поверсі. Для комфортного проживання кімнати вже укомплектовані меблями та наборами постільної білизни, додатково є електричний чайник і холодильник.

Незабаром ці затишні оселі стануть тимчасовим домом для вимушених переселенців та миколаївців, які втратили житло внаслідок російської агресії.

 

IMAGE FOLDER (/files/2022/september2022/20092022)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: