Мапа порталу

Заклади охорони здоров’я Миколаєва готують до зими

Заклади охорони здоров’я Миколаєва готують до зими.

“Більшість лікувальних закладів міста мають автономне опалення, пелетні котельні. Проте кілька установ підключені до Миколаївської ТЕЦ. Ми готуємось до будь-яких ситуацій, зважаючи на постійні обстріли міста”, - розповіла начальниця міського управління охорони здоров’я Ірина Шамрай під час спілкування з медичним експертом ЮНІСЕФ в Україні Катериною Булавіною. 

Місто закуповує електричні конвектори, які будуть використовувати в лікарнях, де оновлена електромережа. Розпочали цю роботу з дитячої міської лікарні №2. Для цього закладу обігрівачі вже придбали. 

Також управління охорони здоров’я звернулося до фонду ЮНІСЕФ з проханням надати місту 498 електроприладів, які закриють потребу пологових будинків, центрів первинної медико-санітарної допомоги. Насамперед, це кабінети, де проводять щеплення та огляд маленьких пацієнтів.

“Все ж, сподіваюся, опалювальний сезон пройде стабільно. Міська влада до цього готується. Ми щотижня звітуємо, які є проблеми, й вони відразу вирішуються на місцевому рівні”, - зауважила Ірина Шамрай.

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: