Мапа порталу

Понад 44 тисячі учнів розпочали навчальний рік в миколаївських школах

До миколаївських шкіл зараховано 943 учні, які прибули з інших регіонів України або проживають на тимчасово окупованих територіях.  

Загалом у міських закладах освіти - понад 44 тис. школярів, що на 1932 менше ніж торік. Про це повідомила начальниця управління освіти міськради Ганна Личко під час засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту.

При цьому лише 22 відсотки дітей знаходяться на території міста. 14 відсотків - у Миколаївській області, 25 відсотків у інших областях України, 39 відсотків за кордоном.

З педагогічного складу - 53 відсотки в Миколаєві, в інших областях України перебувають 30 відсотків вчителів, за кордоном - 17 відсотків.

Відповідно до рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради, освітній процес розпочали з використанням технологій дистанційного навчання. 

Робота дитсадків та позашкільних закладів поки що призупинена (відповідно до рішення виконавчого комітету від 11 червня 2022 року). 

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: